Üç yıldır yazıyorum: “Eurovision’a Hepsi grubu gitsin” diye… (En son bu sütunlarda 27 Aralık günü yazmışım) Neden? Çünkü son derece çağdaş bir görüntüleri var. Sahne şovları mükemmel. Eurovision’a en fazla oy gönderen 12-18 yaş grubu gençlere hitap ediyorlar. Şarkılarında uluslararası bir tını yakalamayı başarmışlar. Zaten TRT de bu gruba teklif götürmüş diye duydum. Bu arada Hadise de Türkiye‘yi Eurovision’da temsil etmek istediğini söylemiş. Hadise’nin şarkıları da yıllardır Batı’da kabul görüyor. Sahne şovu da son derece etkileyici... Peki ne olacak şimdi? Gözümde şöyle bir manzara canlandırıyorum: Eurovision gecesi sahneye bomba gibi 5 Türk kızı çıkıyor. Hepsi grubu ve Hadise birarada... Kimin önde, kimin geride duracağı çok önemli değil. Çünkü zaman, “sanatçı kaprisi” zamanı değil... Peki şarkılarında ne anlatacaklar? Güneydoğu’daki terör gerçeğini tabii ki... İnsanlığa kasteden, gencecik delikanlıları toprağa gönderen, anaların yüreklerini yakan terörü lanetleyecek modern bir ağıt, bir poprock-oratoryo… Hem de İngilizce... Haykırışımızı tüm dünya duysun diye... Ne dersiniz? Var mısınız böyle bir milli müzik seferberliğine?